Padelfeber sänder två dagar från Helsingborg

Nu är det klart. I två dagar ska Padelfeber och Studio Padel sända Euro Finans Summer Open i Helsingborg. ”Vi hoppas verkligen att tittarna blir jättenöjda”, säger Fredrik Nordin.

Euro Finans Summer Open avgörs på Helsingborg Padel dagarna innan Vilshärads SPT och bjuder på ett riktigt starkt startfält i en toppad herrklass:

Daniel Windahl spelar tillsammans med spanska supertalangen Miguel Yanguas och får gälla som knapp favorit.

Men de kommer att bli utmanade av följande:

Simon Vasquez/Cayetano Rocafort

Pablo Figueroa/John Larsson

Christoffer Persson/André Schlyter

Filip Svensson/Douglas Rutgersson

Dessutom ska det in tre topplag till innan klassen är komplett.

Under hela onsdag och torsdag kommer tävlingen att sändas via Padelfebers Facebook och på Studio Padels Youtubekanal.

Padelfeber har ingått ett samarbete med Studio Padel från Sundsvall för att kunna streama padel i Sverige på en ny nivå.

Ska Rmavbild 2020 07 10 Kl 115437Fredrik Nordin och Niklas Edin från Sundsvall driver Studio Padel.

Med tre kameror, alla med möjligheter till repriser, mikrofoner inne på banan, studio, intervjuer och direktkontakt med tittarna blir det förhoppningsvis en helt ny tittarupplevelse av svensk toppadel.

- Padelfeber vill bara förknippas med kvalitet och Studio Padel har visat med sina sändningar från den lokala ligan i Sundsvall att de är otroligt duktiga och ambitiösa. Deras sändningar håller redan i princip högre nivå än World Padel Tour och därför känns det klart intressant att göra detta tillsammans, säger Padelfebers redaktör Johan Håkansson.

- Vi har sänt nu i några månader och haft tid att finjustera teknik, grafik och vad som verkligen fungerar i sändning. Nu känner vi oss redo att sända den bästa padeln i Sverige. Vi har också sökt ett samarbete med Padelfeber för att få en perfekt plattform och dessutom kunna använda Johan Håkansson som expert i studion och kommentator, säger Fredrik Nordin, Studio Padel.

Tävlingen kommer också att besökas av världsstjärnorna Paquito Navarro och Alejandra Salazar. Dessa ska spela en uppvisningsmatch som naturligtvis också sänds.

Daniel Hansson, ägare till Helsingborg Padel, säger:

- Det känns verkligen roligt att vi blir först ut att prova dessa sändningar. Jag tror att det blir jättebra och ville verkligen vara med så fort jag hörde om konceptet.

Padelfeber och Studio Padel sänder från centercourten. Varje match kommenteras och en del överraskningar utlovas under sändningens gång.

Tävlingen innehåller även B- och C-klasser och är öppen för anmälan fram till den 15/7.

 

 

 

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk