Nu satsar även Ving på padelresor

Resejätten Ving börjar satsa på padelresor genom ett samarbete med ”Padelevent Mallorca”. ”Hedrande att de har valt oss”, säger Christian Thomander.

Genren padelresor har växt väldigt mycket de senaste åren: allt från kompisgäng som åker, till föreningar som anordnar resor – eller till arrangerade resor av specialiserade företag.

Att padel och resor kommit för att stanna har Ving snappat upp och väljer nu att införliva det i sitt utbud, vid sidan av sina andra typer av träningsresor.

Först ut är en paketresa till Palma på Mallorca i maj som arrangeras i samarbete med Padelevent Mallorca.

Ska Rmavbild 2020 02 17 Kl 092153 (1)Christian och Anneli Thomander driver Padelevent Mallorca, som nu samarbetar med Ving.

Padelevent Mallorca är ett litet, familjeägt företag som drivs av Anneli och Christian Thomander.

- Vi startade 2017 efter att en vän i Sverige byggt en padelklubb och bad oss att anordna en resa för dem. Sedan har det gett ringar på vattnet, säger Christian Thomander.

Paret har bott på Mallorca i flera år, vilket Christian ser som ett stort plus. Det gör att de har lärt känna klubbägare och tränare och att de har stor kunskap om allt som går att göra på ön.

- Det ger en personlig service. Vi är på plats med ett stort engagemang för att alla ska få ut så mycket som möjligt av resan. Mallorca har, förutom padel, ett mycket stort utbud av roliga saker att göra och det är en vacker ö.

Christian Thomander nämner vandringar i bergen, båtturer runt ön, vinprovningar, yoga och Segway som exempel.

Ska Rmavbild 2020 02 17 Kl 095053Resan inkluderar många timmar padel - även med kunniga instruktörer.

- Vi ordnar ju resor även vid sidan av vårt samarbete med Ving. Det är gruppresor för padelklubbar, företag och privatpersoner. Vi skräddarsyr färdiga paket för alla nivåer av spel. Vi ordnar även events och turneringar för bofasta på ön och gruppresor till WPT-finalen på fastlandet.

Vings resa i samarbete med Padelevent Mallorca sker den 22-26 maj med avresa från Stockholm. Träningen sker på Pins Padel Club, en av Mallorcas finaste och bästa klubbar.

Mer detaljer om resan hittar ni här:

https://www.ving.se/traningsresor/mallorca/padel

 

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk