Padel Crew rustar rejält inför lag-SM

Padel Crew har rustat rejält inför SM. ”Guld på damsidan och medalj bland herrarna, det är målet”, säger Marcus Eriander, lagansvarig.

Padel Crew tog guld och silver vid lag-SM ifjol och när konkurrenterna har värvat friskt inför årets tävling har PC valt att inte sitta stilla.

På damsidan har två tunga namn anslutit: landslagsspelarna Antonette Andersson och Emmie Ekdahl. Lägg till Anna Svedenhov och Ebba Stedt så har vi ett fantastiskt lag. Dessutom kommer Jessica Andersson och Linda Carlsson att ingå i laget.

Ska Rmavbild 2019 04 18 Kl 132726Antonette Andersson gör Ebba Stedt sällskap i PC:s lag.

 

- Den stora frågan är ju om Anna Svedenhovs knä hinner bli bra. I så fall tycker jag att vi har ett lag som ska kunna försvara guldet från ifjol. Jag tycker nog att vi är favoriter, säger Eriander.

Enligt Eriander är det lagkaptenen Anna Svedenhov som varit framgångsrik i arbetet att hitta högklassiga spelare.

- Hon har ju bäst kontakt med våra bästa spelare.

På herrsidan är det en hel rad av namnkunniga spelare som förstärkt laget sedan ifjol. En hel Malmömaffia.

Christoffer Sonesson, André Schlyter, Christoffer Persson, Björn Mossberg och Ola Brodén har alla skrivit på för Padel Crew.

Ska Rmavbild 2019 04 18 Kl 132940

André Schlyter och Christoffer Persson spelar för PC.

 

- Det är egentligen inga aktiva värvningar, utan spelarna har sökt sig till oss och velat spela för oss. Senast i raden var Sonesson, säger Eriander.

Till sessa namn kan vi tillägga Kim Olsson, Tobias Blixt och Roger Fridolf. Och även Mattias Lundmark.

 

Ett urstarkt lag.

- Givetvis är Ryska Posten tokfavoriter. Och PDL borde vara laget som utmanar. Men sedan bör vi och Halmstad göra upp om bronset, säger Eriander.

Johan Håkansson

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk