Padelverkets storsatsning - blir Sveriges största hall

Här är Padelverkets storsatsning i Spånga. Blir Sveriges största padelcenter.

Padelverket har drivit sin hall i Älvjö i ungefär två år och känner att man nu har växt ur sina lokaler.

- Redan från början var vår ambition att ha minst två hallar i Stockholm om detta gick bra. När vi kände att vi hade bitarna på plats intensifierades letandet efter en lämplig lokal, säger Roger Strandbro.

Skaermavbild 2018 08 20 Kl 131753

Roger Strandbro, Padelverket.

 

De hittade den perfekta lokalen i Spånga. Men det var fler padelintressenter som var ute efter precis samma lokal.

- Vi var långt ifrån säkra på att vi skulle få den. Vi fick skicka in en massa dokumentation till fastighetsbolaget som verkligen nagelfarde oss. De ville veta allt om våra affärsplaner och så vidare och återkom sedan med frågor. Det är bara någon vecka sedan vi fick beskedet att vi hade fått lokalen.

Vilket innebär att Padelverket satsar på att bygga Sveriges största padelcenter i lokalen som är nästan 6 000 kvadratmeter stor.

- Den är verkligen väl lämpad för padel. Det är svårt att hitta såna här anläggningar i Stockholm. Men nu blir det full fart hela hösten.

Ja, planen är att det nya Padelverket ska stå redo den 1 januari. Och ambitionen med den nya hallen är stora.

- Vi vill absolut arrangera stora tävlingar. Vi är ju i första hand en klubb och den klubben vill vil fylla med verksamhet. I första hand siktar vi på att arrangera större svenska tävlingar, men på sikt drömmer vi om att arrangera internationella tävlingar. Vill man ha de riktigt stora tävlingarna framöver behöver man en sån här hall.

Roger Strandbro säger att Padelverket vill vara en aktör och bli sett som en aktör som är med och utvecklar svensk padel som idrott.

- Jag har ju bara jobbat med breddidrott i hela mitt liv och det är det jag brinner för. Visst, vi behöver svarta siffror i sista raden precis som alla andra, men vår strategi är att bygga det här underifrån.

Johan Håkansson

 

 

 

 

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk