JMD klar för Uppsala - spelar med Anton

En av de största och bästa genom tiderna kommer till Uppsala.

 Padelfeber har skrivit en rad artiklar om det otroliga startfält som Uppsala samlat ihop.

Sedan tidigare är det klart att världsettorna Fernando Belasteguin och Pablo Lima kommer. Samma sak med Paquito Navarro, Maxi Sanchez och Juan Lebron.

Även de två bästa damerna, Marta Marrero och Alejandra Salazar är klara.

Men saknades det inte något?

Jo, för att anrättningen skulle vara komplett är det självklart att JMD, en de största och bästa genom tiderna också ska dyka upp.

- Det blev precis klart och det känns givetvis helt otroligt. Han var världsetta i många år tillsammans med Bela och är fortfarande en av världens bästa spelare, säger Ehrnvall.

Vänsterhänte Juan Martin är känd för sin spektakulära spelstil där han gärna tar nätet och lever på sina övermänskliga reflexer.

Det blir verkligen något för publiken att njuta av i Uppsala.

Diaz föddes 1975 i Buenos Aires i Argentina, men är sedan många år spansk medborgare och representerade Spanien vid senaste VM.

Han har en rad VM-guld och var världsetta i 12 år. Tillsammans med Bela var JMD obesegrad i ett år och nio månader. De vann 23 turneringar i rad.

Får se hur han klarar sig tillsammans med svenske mästaren Anton Andersson,.

- Intresset har varit enormt. Sedan vi gick ut med biljetterna har jag dränkts av mejl och sms, säger Ehrnvall. Men det går fortfarande att köpa biljetter.

Johan Håkansson

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk