God Jul, 2018 blir vi ännu bättre

Padelfebers redaktör önskar med dessa rader alla läsare en riktigt God Jul.

2017 närmar sig sitt slut och det var på många sätt ett sagolikt padelår. Jag har skrivit det förut och gör det gärna igen: det är en ynnest att få skildra svensk padel, denna nutidssaga som skrivs mitt framför våra ögon.
Padelfeber har försökt göra detta på bästa sätt men jag är absolut inte nöjd. 2018 steppar vi upp ytterligare och gör sajten bättre. Med nya inslag och nya grepp. 


Tusentals nya padelspelare dyker upp i Sverige och Padelfeber ska vara matad med bra material för dessa - samtidigt som vi vill behålla en bra bevakning av de stora tävlingarna och de stora nyheterna. Det är en utmaning som känns riktigt rolig.
Jag har ibland varit lite för hård mot vissa och för det ber jag om ursäkt. Jag har även varit lite för snäll mot andra och det är inte heller bra. Men det är sånt som händer, för min strävan är ändå att vara ärlig och att inte sajten ska bli slätstruken och tråkig. 


Det roliga är att läsandet av sajten ökar hela tiden och att engagemanget alltid är stort. Jag tror ju på en öppen debatt och att det oftast leder till bra beslut och nya tankar. 
Nu doftar vi på glöggen och firar en God Jul och så återkommer vi i mellandagarna med:
1) En stor enkät där profiler inom padeln bland annat svarar på vem de helst vill lära spela padel. Vem svarade Kim Jong-un? Ni får snart veta. 
2) Andréas Johansson gör till tradition att sammanfatta padelåret i en lång årskrönika.
3) Padelfeber presenterar en ny medarbetare som jag tror kommer betyda mycket för utbildningen ute i hallarna. 
Återstår bara att säga från botten av mitt hjärta: Tack för att ni läser! 
Och tack, älskade sponsorer som gör det möjligt för mig att skriva.

Johan Håkansson, redaktör

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk