Tuffa fighter i Gävle - seger för Stockholm/Uppsala

Svenska mästaren var med när Gävle höll invigningstävling.

Redan i första omgången mötte hemmahoppen Andreas Nilsson/Rikard Sandberg-Kristian Huselius/Philip Bergman i en riktigt hård match som gick till supertiebreak där Nilsson/Sanberg drog det längsta strået och slog ut det andra seedade paret.

I övrigt ångade de seedade lagen på och tog sig vidare. I kvartsfinalen tog hemmahoppen Nilsson/Sandberg ytterligare en riktigt fin skalp när dem besegrade Anton Andersson och Thomas Björkman i en tajt 3 setare.

Anton

 

Svenska mästaren Anton Andersson spelade i Gävle i par med Thomas Björkman.

I semifinalerna var det 2 riktigt tuffa fajter. I semifinal ett var det Stockholmsderby där Tomas Gaicki och Niklas Sävström mötte Dan Spinelli Scala och Samuel Godman, det blev en knallhård fajt där Spinelli Scala/Godman vägrade ge upp och räddade matchbollar i både andra och tredje set trots krampkänning hos Godman, men tillslut fick de ge sig.

I den andra semifinalen var det dags igen för hemmahoppen Nilsson/Sandberg som ställdes mot Stockholm/Uppsala laget Tom Lindström och Martin Eriksson. Det blev en padelunderhållning på hög nivå med många riktigt bra bollar och till sist kunde Lindström/Eriksson ta hem det i två raka set. Det var två möra lag i finalen, ,men Lindström/Eriksson lyckades snabbt koppla greppet och ta hem matchen komfortabelt med 6-3, 6-1.

Ett stort tack till arrangörerna med Hallchefen Dan Norman i spetsen som tillsammans med sitt Crew fick ihop dagen på ett fantastiskt sätt med rullande matcher från 16 del till final på en och samma dag.

Gavle

Segrarna Tom Lindström och Martin Eriksson.

 

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk